Кадър и видео: Bulgaria ON AIR Помагаме на всички българи, които

...
Кадър и видео: Bulgaria ON AIR Помагаме на всички българи, които
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Помагаме на всички българи, които искат да се приберат

Кадър и видео:  Bulgaria ON AIR

" Помагаме на всички българи, които желаят да се приберат. Правим всичко допустимо това да се случи най-скоро! ", заяви  в ефира на " Опорни хора " по Bulgaria ON AIR зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев.

" Всички страни членки на Европейския съюз би трябвало да работим дружно. Нужно ни е единство повече от всеки път! Работи се за това да се приберат всички европейски жители координирано и дружно. Търсят се разнообразни разновидности. Не е допустимо от обещано място да напълниш цялостен аероплан с българи, само че с европейски жители - да!  Необходимо е в този тежък миг и българските партии да проявят надпартийност. За страдание, Българска социалистическа партия демонстрираха за следващ път тесни партийни ползи. ", коментира  Георгиев.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР